Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No nevím jak by na mě v práci koukali, kdybych začal s rukama nahoře dělat dřepy :D. Krom toho 35 dřepů? To by mě i můj mozek vyřadilo tak na půl hodiny z provozu. Ale ty hororový scénáře a hodnocení jejich reálnost si vytvářím, i když si je nepíšu na papír. A to s tím úsměvem do jisté míry taky dělám, teda ten princip "dobrou náladou proti stresu", ale jiným způsobem než nasazováním umělého úsměvu.

A i když bych asi dokázal vysvětlit proč by měly všechny ty další úkony, které popisujete pomoci, nemyslím si, že opravdu pomohou. Respektive aspoň u mě ne, věřím že na jiné lidi to může mít kýžený efekt.

0 0
možnosti
Foto

Odskočte si na dřepy třeba na WC, pane Wagnere. :) Uvidíte, že potom budou negativní emoce pryč. Vyzkoušejte si to párkrát. Základ ale je neutrální přístup k těmto cvičením. Nelze si u nich říkat, že je to hloupost a určitě nezaberou. Mozek je právě třeba zaměstnat např. tím počítáním. On není schopen dopovat energii shodně jak centrum emoční tak racionální. Když řádně aktivujete jedno, utlumí se patřičně druhé. Nebude to fungovat na Vás, ale na Váš mozek určitě. Jsou to vše úžasné způsoby, jak dostat emoce pod kontrolu a jak může člověk relativně rychle změnit to, jak se cítí. Cvičení se samozřejmě týkají jen běžných špatných nálad a chmurů nebo vzteku. Určitě nepomohou např. na deprese či dlouhodobé negativní emoce. Na to jsou "krátké". Je super, že na metodu scénářů jste si přišel sám a účinně ji užíváte. Cest je mnoho a každý si může najít tu svou. Mějte krásný den a děkuji Vám za komentář, pane Wagnere. :)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS