Diskuse

Mám problém.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pani Houdkova. Misto vaseho vysvetlovani (suchoparni) reseni problemu, stacilo popsat udalost v CSR po ztvrzeni ceske koruny panem Rasinem. Poukazat reseni ruznych hospodarskych cinitelu z te doby. Je to velmi poucne pro mysleni i dnes, jak kazdy ten hospodarsky cinitel vysel s jeho resenim a take proc.

0 0
možnosti
Foto

Takový článek nechám na Vás, pane Limo. :) Děkuji Vám za komentář a přeji Vám příjemnou neděli.

0 0
možnosti

Jo, taky mám problém. Nevím, jestli je zrovna nejlepší místo pro Váš vedlejšák "gaučingu"...blog!:-))

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, paní Šípková. Já to jako problém nevnímám. Jelikož běžně působím pouze ve firemním prostředí, mohu touto cestou otevírat oči, nadzvedávat ze židle, provokovat či dovést k zamyšlení a změnám lidi mimo business. Přeji Vám příjemnou neděli. :)

0 0
možnosti
Foto

Milostivá, držte se výuky cizích jazyků a nepleťte se do oblasti krizového managementu. Nepapouškujte špatné zahraniční příručky, nadto mizerně popřekládané.:-/

Řešení problémů vždy spočívá 1. v definici problému, 2. ve specifikaci dílčích problémů a fází, na které zle daný problém rozdělit, 3. následná analýza možností a schopností. Atd. - včetně hledání řešení v odborné literatuře a u odborníků (ovšem ne vašeho typu ;-)), nelze podcenit ani časový faktor oběma směry nebo termín, do kterého je třeba problém vyřešit...

A prozradím Vám tajemství: cokoli děláte, je nejlépe přemýšlet o možných problémech a jejich řešeních předem a ne pak zírat jako jelito, když k nějakému problému skutečně dojte.;-)

Zdar!

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za rady a Váš názor, pane Faltýne. Přeji Vám příjemný den. :)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS