Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jaký smysl má opakovat tyhle dávno a mnohokrát vyřčené banality bez jakéhokoli vlastního přínosu?

1 0
možnosti
Foto

Mladá autorka tohoto blogu se bezesporu řídí (ovšem otázkou pouze zůstává, zda vždy, za všech okolností a všude?) známým příslovím, že "Opakování je matkou moudrosti" ...;-)!!

1 0
možnosti

Goebels zase tvrdil, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Kvapile, zastávám názor, že určité věci je třeba v nejrůznějších formách lidem opakovat stále. Děkuji Vám za komentář a přeji Vám příjemný pátek.

0 0
možnosti

No jo, abyste však měla důvod něco takového napsat, musela byste k tomu připojit něco ze svých poznatků při aplikaci třeba pozitivního myšlení, nejen opakovat jinými slovy dávno vyřčené myšlenky. A to jste neudělala. Váš text se nalézá v rovině, kdy oznamujete, že led je zmrzlá voda.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám za Váš názor a doporučení, pane Kvapile.

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 15,35
  • Průměrná čtenost 547x
Jsem obdivovatelka lidského mozku, autorka článků i youtube videí inspirovaných zkušenostmi mých klientů, kouč, lektorka workshopů z oblasti osobního rozvoje.
Ráda přivádím čtenáře k zamyšlení, provokuji, zpochybňuji zažité ,,pravdy“ a stereotypy v myšlení a jednání, které jsou mnohdy brzdou na cestě k úspěchu, změnám, vnitřnímu klidu, kvalitnímu spánku i spokojenosti.
Jsem opora mých klientů v náročných životních i profesních situacích, jakou je např. syndrom vyhoření. https://houdkova-profikouc.cz/

Seznam rubrik