Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždy je lepší vedoucí perfektcionista, než šéf který nerozumí tomu co jeho podřízení dělají, má vše rozvolněné ale při průšvihu hodí vše na vás.

2 0
možnosti

Tak to je opravdu silný příběh života, tohle zvládnout musí a je dřina. Kdo takový nikdy nebyl, netuší. A být partnerem takového dokonalého člověka je také prima. Moc pěkný článek

0 0
možnosti

"Se šéfovou jsme se dohodly, že obě za týden přijdeme s návrhem řešení." Podle této věty byla podobně postižená i šéfová. Pokud ale nebyl stanoven počet bodů návrhu řešení, ani nutnost grafických příloh atd., tak to snad mohlo ještě jakžtakž dopadnout.

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za upřímnost, ale naivita z toho přímo kape.

0 0
možnosti
Foto

Není se proč omlouvat, každý máme nějaké vidění světa, pane Fikáčku. Pro mě je to jasná realita. Je to příběh mé klientky, která ke mně sice nepřišla s velkým nadšením, ale právě na popud své nadřízené. Přesto se po 11 měsících bourání návyků a myšlenkových stereotypů zvládla takto posunout. Nebylo to hned a nebylo to pro ni rozhodně lehké ani příjemné, ale dokázala to. :) Děkuji Vám za přečtení článku i Váš názor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 15,73
  • Průměrná čtenost 547x
Jsem obdivovatelka lidského mozku, autorka článků i youtube videí inspirovaných zkušenostmi mých klientů, kouč, lektorka workshopů z oblasti osobního rozvoje.
Ráda přivádím čtenáře k zamyšlení, provokuji, zpochybňuji zažité ,,pravdy“ a stereotypy v myšlení a jednání, které jsou mnohdy brzdou na cestě k úspěchu, změnám, vnitřnímu klidu, kvalitnímu spánku i spokojenosti.
Jsem opora mých klientů v náročných životních i profesních situacích, jakou je např. syndrom vyhoření. https://houdkova-profikouc.cz/

Seznam rubrik