Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Nevím, nevím, mám zcela jiné zkušenosti. Vždycky jsem se ve vlastní firmě snažila o lidský přístup a pochopení druhých. Ve sta procentech jsem na to doplatila, neboť moji vstřícnost nikdy nikdo neocenil, ale naopak ji všichni velmi rychle začali zneužívat.

0 0
možnosti
Foto

Paní Trnková, předně Vám děkuji za Váš komentář a sdílení zkušenosti.

Chápu. Myslím, že nejste sama, kdo si takto sám pod sebou v nejlepší víře podřezává větev.

Osobně zde vidím itrochu jiná témata, ale je to jen má fantazie. :)

Kdybyste byla můj klient, určitě bych se podívala na to, do jaké míry jste s Vašimi zaměstnanci "kamarádka", lidská a chápavá a do jaké míry umíte bouchnout do stolu, říci ne a dát každému jasně znát, kde jsou Vaše a jeho hranice.

Co lidem dovolíme "nám dělat", to nám dělat budou.

Mé klienty lýdry učím heslo: Měkký k lidem, ale tvrdý k dodržování pravidel a dohod.

Důležité je dávat lidem hranice - umět si je nastavit a trvat na nich. Jinak se člověk může lehce dostat do situace, že pracuje za své lidi a balancuje nad propastí s názvem vyhoření.

Přeji Vám, ať se Vám podaří najít ten správný balanc mezi vstřícnosti a přísnosti, paní Trnková.

0 0
možnosti
MR

No tak, není nad to se pochválit sama, když to neudělá nikdo jiný že?

0 0
možnosti
Foto

Přesně tak, pane Rohovský. Učím mé klienty, aby dokázali více chválit sebe i ostatní. Stejné to bylo i u této personalistky. Je dobré si vědomě dopřávat dopamin a podělit se o něj i s ostatními.

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 15,73
  • Průměrná čtenost 547x
Jsem obdivovatelka lidského mozku, autorka článků i youtube videí inspirovaných zkušenostmi mých klientů, kouč, lektorka workshopů z oblasti osobního rozvoje.
Ráda přivádím čtenáře k zamyšlení, provokuji, zpochybňuji zažité ,,pravdy“ a stereotypy v myšlení a jednání, které jsou mnohdy brzdou na cestě k úspěchu, změnám, vnitřnímu klidu, kvalitnímu spánku i spokojenosti.
Jsem opora mých klientů v náročných životních i profesních situacích, jakou je např. syndrom vyhoření. https://houdkova-profikouc.cz/

Seznam rubrik