Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Možná se budete divit, ale tohle zažívají i někteří lidé na pozicích, kde byste to zřejmě nečekala. Např. výkonný management (kontroloři a podobně), operátoři atd. Jen uvažují o prostředí, ve kterém pracují či o tom jak dělat svou práci smysluplněji a jiných věcech.

0 0
možnosti
Foto

Pane Beránku, děkuji Vám za Váš komentář i zamyšlení. Jelikož mými klienty jsou především lidé z vyššího a top managementu, vycházím pro mé články ze zkušeností, které z tohoto prostředí mám. Ale shodně jako Vy věřím, že stavu FLOW jsme schopní naprosto všichni. Vůbec nezáleží na pozici či vzdělání nebo aktivitě, kterou daný člověk vykonává. Spíše jsem chtěl poukázat na to, že pokud má člověk práci, kde je v tomto stavu po většinu času, nechce ho samozřejmě jen tak opustit, což mu může způsobit velké trable v jiných oblastech jeho života. :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 15,35
  • Průměrná čtenost 547x
Jsem obdivovatelka lidského mozku, autorka článků i youtube videí inspirovaných zkušenostmi mých klientů, kouč, lektorka workshopů z oblasti osobního rozvoje.
Ráda přivádím čtenáře k zamyšlení, provokuji, zpochybňuji zažité ,,pravdy“ a stereotypy v myšlení a jednání, které jsou mnohdy brzdou na cestě k úspěchu, změnám, vnitřnímu klidu, kvalitnímu spánku i spokojenosti.
Jsem opora mých klientů v náročných životních i profesních situacích, jakou je např. syndrom vyhoření. https://houdkova-profikouc.cz/

Seznam rubrik