Foto

A navíc, proti vyhoření nám paní Irena doporučí vhodný "hasičák". Potom to jenom krátce zašumí a je po ohni. Každý se trochu opráší a pokračuje v "krasojízdě". Nádhera.

Foto

Kdyby to bylo tak jednoduché, pane Šindeláři, bylo by to moc krásné. Bohužel realita je mnohem drsnější a náročnější.

Na druhou stranu - jen díky tomu se klienti tak rychle do původní krasojízdy nevrací.

Oprášení, tedy cesta z vyhoření se skládá z mnoha měsíců intenzivní dřiny mých klientů, přenastavování priorit, způsobu fungování, vnímání i přemýšlení.

Učení se novým návykům, aby právě do té předchozí krasojízdy, tedy zajetých vzorců jejich mozku, zase nespadli. A to che hodně sebezapření.

Součástí cesty jsou vzestupy i pády. Dotyční potřebují velkou odvahu a motivaci, aby po pádech zase vstali a hasili dále.

Díky Vám za vypíchnutí faktu, že s tímto hasičákem léta pracuji a dokážu s ohněm pomoci.

  • Počet článků 208
  • Celková karma 15,73
  • Průměrná čtenost 547x
Jsem obdivovatelka lidského mozku, autorka článků i youtube videí inspirovaných zkušenostmi mých klientů, kouč, lektorka workshopů z oblasti osobního rozvoje.
Ráda přivádím čtenáře k zamyšlení, provokuji, zpochybňuji zažité ,,pravdy“ a stereotypy v myšlení a jednání, které jsou mnohdy brzdou na cestě k úspěchu, změnám, vnitřnímu klidu, kvalitnímu spánku i spokojenosti.
Jsem opora mých klientů v náročných životních i profesních situacích, jakou je např. syndrom vyhoření. https://houdkova-profikouc.cz/

Seznam rubrik